tisdag 12 januari 2010

Garn / Yarn

Jag köper mycket garn - jag är beroende av garn - jag är garnaholic :)
Och det här garnet köpte jag ett tag sedan.
Det till vänster är silke från Indien - köpte på E-bay - det kommer att bli en mössa av det. Det i mitten är superwash garn och köpte med tanke på sockor, och detta till höger - spetsgarn till en sjal.
Två sista nystan köpte jag från Marie.
Jag har börjat sticka sockor redan - jag är första året med i sockklubbenstickamera och har börjat nu med månadens sockor.

I'm buying too match yarn - I'm addicted to yarn - I'm yarnholic.
These yarn I bought some weekes ago. The first one - on the left I bought on E-bay, it's caming from India, it's silk and I will knit a hat I think.
Yarn in the middle will be a socks and this on the right a sjal.
I have start knit socks already - I think about this yarn!

6 kommentarer:

 1. Härliga färger! Visst är det härligt att vara garnoholic...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Me too... kunde inte motstå ett handfärgat sockgarn idag. Har också börjat på mina Kristina - mina blir naturfärgade med rosa kant upptill. Och så gjorde jag längre resårer än på mönstret så man liksom viker ner resåren i överkanten. Du får se när de blir klara :)

  SvaraRadera
 3. Så skönt att man inte är ensam...men lite ruskigt hur jag ena dagen kan BESTÄMMA mig för att inte köpa mer för att sedan plötsligt stå där med garn i en påse...
  Silke från Indien låter ju verkligen spännande och sockgarn kan man inte få för mycket av.

  SvaraRadera
 4. Fina färger, jag faller alltid för rosa/lila nyanser. Jag får också bekänna mig som garnaholic, försöker motstå en vacker lila härva just nu... Kul att du är med i sockklubben, själv har jag valt pulsklubben istället, har aldrig kommit igång med sockstickning.

  SvaraRadera
 5. Ska bli kul att se hur dina sockor blir!

  SvaraRadera
 6. Ja, vi är nog många som köper mänder av garn, men jag ska försöka att köpa lite mindre i år. Vilka fina lila färger du har köpt, jag gillar lila mycket. Som svar på din fråga om Kauni-garnet så måste jag nog säga att det känns som ett vanligt ullgarn, så lite stickigt är det allt. Dessutom luktar det en hel del ull och sjalen måste tvättas när den är klar för att få ur en del doft och fett som finns kvar i garnet.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails