fredag 15 januari 2010

Garnkalas /yarn party

Jag hade en riktigt garnkalas igår. Först kom det paket från Yarn-paradise och sedan i vår brevlåda hade jag hittat - två - ja, två, inte ett paket med garn :) Det första var sockgarn som jag hade beställd tidigare på Tradera och jag visste nästan att det kommer - sockgarn Rellana i 75% superwash ull & 25% polyamid. Det andra var garn från England (PATONS 'Dew' aran weight yarn - 36% Silk/23% Cotton/23% Acrylic/18% Viscose) som jag hade köpt ett tag sedan på E-bay och jag hade inte väntant på det eftersom paket eller brev från England kommer alltid med snigelpost som tar 3, ibland 4 veckor - vet inte varför.
Så detta två garner har vi på bild ett.
På den andra bilden har vi garn från yarn-paradise.com som jag verkligen rekommenderar som butik. Först hade jag beställt från dom via E-bay. Paketet kom nästa arbetsdag! Jag var så chockad att när jag hade fått i tisdags erbjudande från deras butik att dom har tisdags utförsäljning beställde jag lite garn direkt. Och då kom det nästa arbetsdag - till dörren med DHL! Och garnet var billigt och pris på frakten kan man inte klaga på heller...
På bild två har vi det grå-bruna garnet Sahara Wool, 75% Acrylic, 25% Wool, det ljusblåa garnet är Cotton Lurex, 98% Cotton, 2% Lurex, och mörkblå Shine Wool 40% Wool, 30% Acrylic, 37% Polyamide, 3% Lurex.
Men det var det sista på länge - nu har jag lovat mig ta det lugnt.
Nu ska jag använda det som jag hade tokhandlat och sticka...

4 kommentarer:

 1. Men det är ju så härligt att köpa garn!( Och att sticka, också!) Jag väntar lite med att klicka på länken till garnparadiset, har köpt väldigt mycket den sista tiden och stickar ju rätt så långsamt! :-)

  SvaraRadera
 2. Det kanske kan bli några par sockor ;)
  Du har väl inte missat min nya flickr-grupp - häng på vetja!

  SvaraRadera
 3. Det är så stor sortiment, vilken sort rekommenderar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. +Emira - jag har inte handlat på länge från E-bay, Yarn Paradise eller Tradera. Om jag få rekommendera garn då blir det alltid bra kvalitet som ull, merino, silke, kashmir, sock garn och blandningar. Jag har avståt från akryl och polyester :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails