fredag 5 mars 2010

Är det bara fortsätta?

När man stickar så här en sak då finns inte så mycket att visa.
Jag vill säga bara att jag verkligen njuter av att sticka Citron i det här garnet. Jag mår så bra och jag är så nöjd att det går framåt så fort trots många maskor på stickorna.

Just nu är jag nästan klar med den femte delen och då vet jag inte om jag ska fortsätta och sticka sjalen större eller räcker det? För att jag kan sticka en del till och sedan volangkanten.
Jag är lite orolig att efter blockningen blir den liten ändå eftersom merinogarn som jag stickar i är ganska tunt.
Vad ska jag göra nu?
Tänk, tänk, tänk.
Hjälp!

3 kommentarer:

 1. Har inte stickat på min sjal på några dagar nu och nu längtar jag efter den jämna lunken,maska som läggs till maska utan att man behöver tänka så mycket! Jag kan inte hjälpa till med citronfunderingar men den ser ut att bli riktigt fin!

  SvaraRadera
 2. Jag hade först tänkt att jag skulle fortsätta efter femte sektionen. Men, sen nöjde jag mig med fem sektioner och tycker att storleken blev alldeles utmärkt.

  Men det var nog mest tanken på det stora antalet maskor jag hade framför mig som fick mig att backa. Volangavslutningen blev ändå 7020 maskor! :-O

  Den ser riktigt fin ut din citron!

  SvaraRadera
 3. Tack för kommentaren Iwona!

  Vilken fin citron! Väldigt läckert garn. Är sugen på att sticka en egen, men när jag läser Therese inlägg om 7020 maskor blir jag lätt avskräckt... ;)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails