onsdag 29 september 2010

Sjalen på stickcafé

Först tack för jätte fina kommentarer angående min rosa tunika! Det värmer jätte mycket när ni tycker om mina projekt! Stort tack!

Igår var jag på stickcafé hemma hos oss i Väsby i Marias Inspiration butik. Det var som vanligt jätte trevligt, så när jag kom hem hade bara tittat en liten stund på stickcafé på Facebook. Det är så himla tråkigt att det är samma dag men jag väljer det levande upplevelse än detta på nätet.
Det finns inte bättre än att träffa folk som stickar och prata, och skratta, och få nya idéer, vi har så himla roligt alltid!
Jag började sticka torgvantar till min dotter som jag inte har någon bild på ännu. Men den röda halsduken på bilden som jag hade stickat ett tag sedan och som är min påhitt - för att inte säga fint: min design:) - var väldigt populär igår och den hade inspirerat lite igår så det verkar att jag kommer att se den i nya färger och nya variationer så småningom.
Jag själv tror jag kommer att sticka den i en färg till och kanske orkar skriva ner någon beskrivning också? Vem vet....

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att träffas på stickcafé! En härlig form av umgänge, tycker jag. Så fin din halsduk är. du får gärna dela med dig av mönstret någon gång...
  Maria

  SvaraRadera
 2. Klart det er best å treffes fremfor å sitte på nettet så jeg forstår at du velger kafeen. Så fint sjal, fin farge. :))

  SvaraRadera
 3. Jag skulle nog också prioritera live-café men Facebook-cafét funkar jättebra däremellan :-)

  Sjalen är supersnygg och visst vore det trevligt med ett mönster så småningom ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails