onsdag 20 oktober 2010

Chili i grönt.

Jo, det var länge sedan, men det hade inte hänt mycket på stickfronten sista dagarna. Hade stickat lite på Fa Fa sockor från sockklubben och det blev verkligen LITE i slutändan för att:
Jag stickade först på stickor två storlek S för att jag tyckte att lägga upp 80 maskor för sockor är alldeles för avancerad eftersom 2 av 3 sockor som jag hade stickat i min storlek är för stora. Men dom var för små. Då ändrade jag till stickor 2,5 och tyckte att det hjälper. Stickade fram till hälen och de var för små igen!
Repade upp igen så ni förstår att det är inte mycket stickat... Nu 80 maskor på stickor nr 2.
Men det går fram med min halsduk - jag stickade den på gårdages online stickafé på Facebook. Kanske blir klar med den snart.
Var ni med på stickafét igår?

Hälsar välkommen Suadda som följare.

11 kommentarer:

 1. satt till och från på stickcafeet,men var lite trött efter nattjobb och dålig sömn så jag somnade till i soffan..

  SvaraRadera
 2. Ibland krånglar det...håller på med mitt solgula garn men det vill sig inte alls, har lagt upp tre gånger men antingen blir det för litet eller så fel antal maskor till mönstret! Ska göra ett rejält försök nu!

  SvaraRadera
 3. trevligt med en ny bekantskap.
  mvh Lena

  SvaraRadera
 4. Ibland får man göra jobbet flera gånger - känns inte alltid så kul. Hoppas att det ska funka för dig nu. Halsduken ser härlig ut.
  Jag var inte på "nät-caféet" igår, för jag hade stickcafé i min butik. Men det är ju läckert att man kan "träffas" på det sättet också.
  Ha det gott!
  Maria

  SvaraRadera
 5. Så trist med sockorna.
  Önskar jag kunde vara med på det där stickcafét men jag jobbar ju o det blir så sent på kvällen ändå, så då får det vara.
  Härlig färg du har på sjalen.

  SvaraRadera
 6. Det missade jag stickcafe´t igår, attans också.

  SvaraRadera
 7. Jag hängde med på stickcafét, men tyvärr så fick jag inget stickat. Jag läste alla kommentarer under nästan hela tiden medan jag försökte göra lite nytta här hemma. Och sen läste jag ikapp på natten när jag jobbade. Mycket duktigt folk finns det ute i världen :-)

  SvaraRadera
 8. Tråkigt med sockarna:-( Hoppas de blir bra dnna gång.
  Sjalen ser fin ut!
  Har inget facebook konto. Barnen säger att vi är dom enda föräldrarna i hela världen som inte ha det...
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 9. Du har en utmaning hos mej om du vill,=)

  SvaraRadera
 10. Kjedelig å rekke opp arbeidet, men det blir nok bra til slutt:) Ja, jeg var med litt på online strikkekafe. Pleier å være litt til og fra. Skjerfet du strikker blir i alle fall bra ser jeg:)

  SvaraRadera
 11. Trist med sockorna, men så är det bara ibland. Det vill sig inte och man får försöka om igen, ibland flera gånger. Skönt att höra att det är så för de flesta, även för de bästa :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails