fredag 21 januari 2011

Den här blev klar på Julafton.

Den här koftan som har tröttnat på ett tag sedan är klar nu - den blev klar på Julafton :) Jag hade samlat mig och bestämt: nu skall du få! Och så blev det - hade monterat den klart, sytt fast knappar och voila! - ett UFO mindre :)
Det känns verkligen skönt eftersom under tiden har jag samlat på mera UFO - och så smånningom kommer jag att ha ännu mera.. Eftersom jag vill börja det, och det, och det...
Och visst vill jag avsluta det och det, och det också - men alltid konstigt nog kortare väg finns till att börja och inte att avsluta projekt.
Har ni samma problem? Eller är jag så unik?

Välkommen som följare: Jenny Lööw och orgucuoyuncakcınine som följare.

11 kommentarer:

 1. KÄRA DU ....JAG HADE PRECIS SAMMA KÄNSLAN RUNT JUL-DOCK HADE GJORT ILLA MIG O SATT PÅ SOFFAN...MEN EFTER NY ÅR BÖRJADE BETA AV MINA UFOS!
  DET LÄR TA TID ....MEN KÄNN DIG UNIK ÄNDÅ-FÖR ATT DET DU ÄR!

  SvaraRadera
 2. Koftan blev jättefin! Nu kan du vara riktigt nöjd över att den är färdig.Du är inte ensam om att ha ufo:n..... Ibland får man göra ett ryck och ta tag i ett sådant. Efteråt känner man sig ganska nöjd, tycker jag. Hoppas att du får en fin helg!

  SvaraRadera
 3. urläcker kofta :)

  har inga ufon...bara project under arbete (låter bättre än ufo`n) :p

  SvaraRadera
 4. Så fin kofta, häftigt med knapparna!! Jag har gått med i gruppen "12 under 12 under 2011" där ska man göra färdigt ett ufo i månadern.Du är duktig som klara göra klart ufon utan grupp.

  SvaraRadera
 5. En flott kofte. Jeg har nok samme problem. Noen ganger stopper jeg fordi jeg begynner på andre prosjekt, noen ganger fordi det blir kjedelig og noen ganger fordi jeg liker det ikke. Du er nok ikke så "unik" på dette område. :))

  SvaraRadera
 6. En sådan fin skulle passat mig för 10 år sedan, innan magen fick för sig att bli känslig.

  SvaraRadera
 7. Kjenner igjen det problemet ja:) Jakken din ble kjempefin.

  SvaraRadera
 8. Skönt att det finns fler. Trodde det var bara jag som gjorde så. Fin blev din kofta måste jag säga.

  SvaraRadera
 9. Snygg tröja! Jo, det är så härligt att starta på nya saker, lite svårare att avsluta...Fast jag tycker du är fenomenal med det; du påbörjar något och sedan, oftast ganska snabbt visar du det färdiga resultatet!

  SvaraRadera
 10. Vad skönt att man inte är ensam, som sagt...Men jag har tagit ett beslut: har UFO:t legat länge utan att bli färdigt och/eller jag inte tyckte om det så repar jag upp garnet och använder till något annat.

  SvaraRadera
 11. Hej! Kul att du vill vara med i min utlottning =)
  Jättesnygg kofta!
  Nu ska jag kika vidare här hos dig.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails