tisdag 26 januari 2010

Tisdagar är bra/ Tuesdays are good

Tisdagar är bra tycker jag.
Jag går på stickkafé på eftermiddagen och Yarn-Paradise har utförsälning på sina garner på tisdagar.
Inte att man köper varje tisdag men man få titta och drömma lite. Välja något till nästa gång kanske. Priser är verkligen kanon och många intressanta garner.
Annars var det inte mycket stickning på sistone. Vår kära valp har ordnat att jag fick repa upp en del av Kristina socka och räkna på nytt.
Swallowtail ligger.
My puppy sjal (som det kallas tillfälligt) vet jag inte riktigt vilken border skall jag hitta på.
Skulle vilja avsluta White Lady också (Ravelry länk) att ha lagom till våren.
Önskar ju sticka också Citron, Gail (Ravelry länk), Lång väst från Drops och andra två tunikor som jag har skapat i mitt huvud.
Garn till alla projekt finns. Det enda som saknas är det tid.
Finns det någon som har lite över och vill bortskänka till mig?

4 kommentarer:

  1. haha.. jag tror bestämt du har fler ufon än jag har :D Har du sett att sockklubbens februari-mönster ligger ute nu också? Jag får sån lust att börja med en gång!!

    Hittar kul bilder gör jag överallt jämt.. det var därför jag började blogga faktiskt - för att ha någonstans att spara allting. Sen blev min egen blogg mer en vanlig blogg... och så kom MönsterArkivet till för att vara just ett arkiv. Sen bjöd jag in Elin dit också för hon är en riktig fena på att hitta roliga saker. Så var det :)

    SvaraRadera
  2. Jag blir full i skratt när jag tänker på alla mohairtröjor vi måste ha stickat du och jag ;-)
    Vi verkar också ha flera projekt på gång samtidigt. Tyvärr jag kan inte bidra med någon tid, det är en bristvara hos mig också.
    Jag ser jag verkligen fram emot att få se din mohairtröja, vem vet, kanske blir jag sugen att sticka en jag med.

    SvaraRadera
  3. Tyvärr har jag ingen tid att skänka :-)
    Du har nog lika många UFO:n som jag, skönt man inte är ensam..

    SvaraRadera
  4. Haha, det känner man igen, tid och garn finns, och inte minst viljan, men tiden... Nej, jag har ingen tid över att skänka bort :)

    Då kanske du inte ska köpa haapsalu-boken, jag sitter redan och väljer mönster till en halsduk jag måste göra. Slutar nog med att jag måste sticka ett prov, ändrar mig och börjar om 100 gånger. Tror att jag både kommer att använda boken att sticka ur och att sitta och titta i och njuta av. Den passar till båda, och är verkligen prisvärd.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails