måndag 28 juni 2010

Lite stickning

Jag vet att det var så länge sedan men jag stickar inte så mycket nu. Det är varmt, man håller mycket på med tomten, trädgården, hunden och stickning ligger lite på sidan om.
Men jag stickar sakta sakta min Summer cardi (på bilden) och t.o.m White Lady (Ravelry länk) väktes till liv och det är inte mycket kvar av den. Det är bara att jag har stickat lite fel på ärmarna och måste repa upp - och det tycker jag inte riktigt om.
Jag hoppas att hos er går stickning bättre än hos mig och ni har stickat många fina projekt :)

7 kommentarer:

 1. Kul att du skriver, känns som att det var ett tag sedan! Men så kan det ju vara med både stickning och bloggande, det går i vågor! Cardin ser ut att bli jättefin!

  SvaraRadera
 2. Det är alltid jobbigt att behöva repa upp. Men tröjan på bilden ser jättefin ut.

  SvaraRadera
 3. Koftan ser fin ut!
  Det är nog så hos mej också, stickningen kommer lite i andra hand på sommaren.

  SvaraRadera
 4. Din Summer Cardi ser jättegullig ut! Ja, det är roligt att du skriver igen. Visst är det så att det kan gå upp och ner med bloggandet och hantverket :) Hur som helst så har jag saknat dig :)

  SvaraRadera
 5. P.S. Vet du att jag bytt bloggar-signatur? Lil hette jag förut. Du vet, jag som har bloggen och butiken emlina.se Kallar mig numera Lilli p.g.a. en annan också heter Lil :) D.S

  SvaraRadera
 6. Ja, det var ett tag sedan, men jag finns och tack att ni kommer ihåg mig :) Jag kommer att bli klar med koftorna strax så det blir mera inlägg:)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails