onsdag 10 november 2010

Min mössa

Igår var jag på stickcafé hos Maria (så småningom kommer upp på nätet hennes hemsida - så ni få se hur trevligt har vi på tisdagar). Kom hem sent och därför hade jag missat totalt online stickcafé igår - var inte ens 10 min där - annars brukar jag titta ditt lite...
Men i alla fall hade stickat igår lite av min mössa - så det är bara lite kvar. Men nu måste jag börja plocka maskor, och måste tänka hur skall jag göra det på bästa sättet att mönstret blir fin - hm plötsligt blev det komplicerat...
Men - fortsättning följer...

10 kommentarer:

 1. tycker om mönstret på din mössa :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det trevligt med stickcafé! Att träffa likasinnade en stund är så givande, tycker jag. Din mössa blir verkligen fin!

  SvaraRadera
 3. Du verkar vara på god väg.

  SvaraRadera
 4. Skulle verkligen behöva gå på stickcafé! Var brukar ni hålla till? Är det privat tillställning eller öppet för allmänheten? Jättefin mössa, både färg & mönster!

  SvaraRadera
 5. Vilket vackert mönster. Hoppas du löser det med maskorna.
  Varför var du inte med på Gotland? Var han här för att åka mc? Det är ju en storhelg för mc-åkare och båtarna är fullproppade hela veckan.

  SvaraRadera
 6. Vilken söt och gullig mössa! Jättefin! Så flitig du är. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 7. Vilket fint mönster på mössan. Upptäckte att jag inte länkat till dig från min blogg. Men nu har jag rättat till det. =)

  SvaraRadera
 8. Mössan är väldigt fin han jag få mönster,Mvh Tack,

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails