onsdag 16 februari 2011

Azura cowl

Först vill jag tacka för många intressanta inlägg angående stickor på flygresa. Roligt att det är så många som tar med stickor och stickar - jätte kul!

Men nu min älskad, efterlängtad, mjuk och vackraste i hela värden Azura cowl.
Har kallat den för Azura - för att har tyckt att det är någon gudina i någon mitologi - och ja, och nej - det är en gudina i ett dataspel: The Elder Scrolls. Ha, spelar inte dataspel - hur har jag hittat på namnet då? Mitt undermedvetna har nu ställt till här lite tror jag.

Men
hur som helst - det är en halsduk eller cowl - eller inte vet jag om det har något annat namn - som man snurrar runt halsen och är så fin, och skön, och mjuk - så jag älskar den redan.
Garnet är Tibet från liensesdesign.se - 70% ull, 30% kashmir - stickor nr 6 - dubbel tråd, och har stickat den kortare än 2 veckor. Och detta är ett rekord!
På Ravelry finns nu beskrivning på polska och engelska, svenska kommer - kommer här en länk också. Me jag måste gör om först - att spara som dokument på Google är inte så bra. Tycker att bilderna tappar så många färger...
Hur som helst - den är kanon fin!


11 kommentarer:

 1. Super fin =) Riktigt varm & Coooozy! Hittade du Noro-garnet att köpa i ngn webshop? Annars köpe jag gärna här & skickar till dig om du vill, hör av dig i s f, må gott =)

  SvaraRadera
 2. Den ser härlig ut! Och eftersom vintern inte verkar släppa sitt grepp ännu, så behöver man värma halsen. Trevligt att mönstret kommer på svenska.

  SvaraRadera
 3. Så fin, go och varm den ser ut! Skulle behövas här uppe i norr!

  SvaraRadera
 4. Förstår att du är nöjd. Ser helt perfekt ut. Mycket användbart och snyggt "plagg" som är särskilt nyttigt just nu när vi fått tillbaka vinterkylan.
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Så fin cowl du gjort, mönster och allt!

  SvaraRadera
 6. Είναι τόσο όμορφο!!!Και το τοπίο πίσω σου μαγευτικό!!!!!!!!!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails