torsdag 2 februari 2012

2011 på stickor

Först vill jag tala om att jag kommer att blogga igen.
Det är ett tag nu som jag har varit tyst - har inte hunnit bogga här och där och det är inte något nyårslöfte att jag kommer att förbättra mig men jag gör det ändå:)

Jag har aldrig tidigare gjort samanställning av vad har jag stickat under året men nu gör jag det eftersom det har varit lite glapp i bloggandet.
Först i 2011 avslutade jag mina benvärmare på stickor nr 2,5Sedan var det Ishbel stickad i Mexico - hm att ligga på stranden under en massa med mohair var inte det skönaste, men Ishbel hade räddat lite det tråkiga flygresan och massa med stående timmar i Oslo.Det här tröjan blev en av mina favoriter trots att det är endast akryl.
Taste of Cinnamon älskar jag också - så länge finns det beskrivning på engelska och polska - men svenska kommer en dag också.

Sedan var det Azura mössa och Azura cowl.

 

Aunt Azura sjal som  jag ar hittat på själv - beskrivning finns i alla språk fast på lappar och inte i pdf fil.

 

Butterfly Effect sjal är jag jätte nöjd med. Underbart garn från Nyansera, enkelt mönster och underbar effekt. Beskrivning finns på egelska och polska

Den här koftan som jag är förälskat i  i bommul med glittertråd - synd att det är vinter nu och lite för kalt att ha den på.

En till sjal fast i en annan form och storlek i underbar mjukt merino garn. 

 

Sedan var det några mössor, torgvantar och vantar.

 

Och vantar stickade twåänds. Att lära mig tvåänds var det bästa vad jag hade gjort under året. Det är en kanon teknik att sticka. De vita var mina första vantar stickade på kursen. Andra tre hade jag hittat på och kombinerat mönstret själv.

 


Så här ser ut min förra stickår. Det mesta är mina egna design - det var nog länge sedan när jag stickade något enligt mänster ( Isbel endast).
I år är det inte lika spännande i början men jag hoppas att jag får sticka ikapp lite och jag kommer att ha något att presentera.

4 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka har saknat dig!
  Ibland är det så att det blir inte mycket bloggat beror på hur man har det runt omkring sig också:)
  Vikla fina alster du stickat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tina!Nej, inte alltid så lätt att hänga med allt:)

   Radera
 2. Ååh vad mycket snyggt du gjorde under 2011.

  Kram Birgit

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails